De 2-minutenregel voor gitaar voor beginners

je ben die week begonnen en het gaat fantastisch geweldige uitleg. verheug me op een eerstvolgende lessen bedankt!

Hoi Michel! Op de eerste regio gaaf dat je aanvankelijk tien proeflessen kunt volgen.Je zit uiteraard in de allereerste les. Je heb gelijk ons vraag. Ingeval je speelt sla jouw voor Am de snaren van een A snaar aan, voor Em van de E snaar. Sla je de snaren bij dit Dm akkoord dan van een D snaar aan ?

Vervolgens ben je op gitaarles gegaan voor zowel Jaap de Witte, indien Jaap Kwakman. Juist… van een 3JS! Toentertijd ben je zeker “next level” gegaan en heb je met moeite de onjuiste methodes afgeleerd.

En o ja, je mag jouw ook meteen toegang tot allemaal lessen melden zeker dan kun je in jouw eigen tempo oefenen.

Deze studie is juist geschapen voor een beginnende gitaarspeler ofwel een mensen welke met genoegen wensen leren gitaar spelen, doch nog geen gitaar hebben. Je help jou aangaande betreffende de aankoop betreffende ons gitaar! Zo weet je absoluut dat jouw ook niet op een te prijzige gitaar of de verkeerde gitaar jouw lessen begint.

Hoi Frank, staan alang je hand wel op de passende plaats op een geschikte snaren? En jouw gitaar kan zijn inderdaad echt gestemd?

Heb jouw vragen, verzoeknummers, ben jouw op zoek naar adviezen en verlangen is jouw live je belangstelling beantwoord gadeslaan geraken? Dat mag want van nu zenden wij iedere 2 weken live uit op Facebook en Youtube! Ook ingeval jouw daar geen account hebt, kun jouw mee kijken.

Stel jouw uitgebreide info jouw vervolgens voor aan de community? Als je mijzelf vervolgens even mailt, geef ik jouw toegang tot een lessen!

E.M. ’s Losing My Religion moet spelen. Betreffende een A mineur en een E akkoord. Een paar gitaarakkoorden die jouw op de zelfde methode pakt en alleen maar ons snaar ‘omhoog’ ofwel ‘omlaag’ hoeft te doen. Jouw kunt jouw vingers met elkaar plakken betreffende tape (in één over mijn video’s laat ik jouw zien op welke manier je dat kan doen) en vervolgens is dit helemaal appeltje eitje.

Een allereerste lessen (E, Em en Am) hadden geen geheimen voor me. Je ben nieuwsgierig tot dit vervolg. Ik kijk daar zeker naar uit teneinde een komende dagen een oude bezigheid alweer op te pakken. Groet, Michel

Bedankt voor jouw reactie! Je ben overgens zeer te spreken ben een akkoorden kalmpjes aan het leren heb nog inspanning met overpakken maar op welke manier meer ik ze oefen op welke manier beter het zal! En je 14 dagen kun je zeker niet beslissen of een studie werkt ik ben met oordeel dat dit immers een momentje tijd nodig hebt!

Hey , ik begin pas , ik heb mijn gitaar een week geleden gekregen en het lukt dankzij jou erop te spelen. Door andere registreren raakte ik verward en snapte ik er niks betreffende. Alvast bedankt

Allerbeste Michel, Bij een via mij aangeschafte beginnerscursus behoren verder 3 e-handboeken. Deze zouden bereikbaar bestaan via een link voor een lessen. Tot nu toe ook niet gevonden. (Ben nu voor les 6) Zou je mijzelf de link naar die registreren mogen sturen?

Dank jouw Eward, lekker dat je zo goed kan gitaarspelen. Je kan het werkelijk tevens echt, maar vind het alsnog leuker teneinde anderen gitaar te leren spelen via de elektronische snelweg. Veel plezier!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *